Certificat de verificare a livrării

Document care certifică faptul că mărfurile strategice controlate, specificate în autorizație, au fost legal importate pe teritoriul vamal al țării importatoare.

Cerințe față de solicitant:

Documentele în limbile străine anexate la cererea de eliberare a certificatului vor fi depuse împreună cu traducerea acestora în limba de stat sau rusă și autentificate notarial.

După examinarea actelor depuse de solicitant, secretarul Comisiei, în comun cu reprezentantul Serviciului de Informații și Securitate, va efectua o deplasare la fața locului, în scopul verificării respectării cerințelor legale.

publicService.steps.title

  • 1
    Pas 1. Depunerea cererii

    Cererea, cu anexarea actelor necesare, se depune în cadrul Secţiei autorizare şi certificare a DÎLUD al ASP (str. Puşkin, 47, bir. 313).

  • 2
    Pas 2. Transmiterea cererii spre executare

    Autoritatea emitentă (specialistul) deschide cazul, examinează cererea și documentele însoțitoare, verifică respectarea condițiilor. În cazul constatării lipsei documentelor/informației necesare prevăzute expres de legislație, autoritatea emitentă (specialistul) va informa imediat despre acest fapt solicitantul cu specificarea, descrierea și acțiunile de remediere pentru a iniția examinarea cererii

  • 3
    Pas 3. Executarea cererii

    Specialistul examinează cazul și organizează examinările suplimentare pe interior pentru luarea deciziei de eliberare a autorizației. Transmite dosarul către membrii Comisiei pentru expunerea poziției.

  • 4
    Pas 4. Perfectarea certificatului

    Specialistul perfectează certificatul de verificare a livrării sau scrie o scrisoare de refuz, cu o justificare corespunzătoare în temeiul prevederilor legii, cu înștiințarea directă a solicitantului și doar în cazul în care solicitantul nu întrunește condițiile expres specificate în legislaţie de domeniu sau, după caz, nu demonstrează întrunirea acestor condiții care se va examina și semna în modul corespunzător.

  • 5
    Pas 5. Eliberarea certificatului

    Recepționarul/specialistul tipărește certificatul, îl livrează solicitantului (sau reprezentantului său legal) și confirmă recepționarea.

publicService.disclaimerPublic Services Agency
Public Services Agency
buttons.more
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.