Coordonarea programelor de formare profesională a adulților furnizate de prestatorii de servicii educaționale în baza rezultatelor evaluării externe realizate de către Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC)

Programele de formare profesională continuă pe domenii de activitate se elaborează de către prestatorii de formare a adulților și se coordonează cu ministerele de resort și Ministerul Educației și Cercetării în baza deciziei Consiliului de conducere al ANACEC privind rezultatele evaluării externe.

publicService.steps.title

  • 1
    Pasul 1. Depunerea solicitării

    Solicitarea se depune la adresa: Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, or. Chişinău, MD-2033 de către ANACEC, cu anexarea următoarelor documente: Decizia privind evaluarea externă, raportul de evaluare, programele de formare profesională continuă.

  • 2
    Pasul 2. Procesarea și examinarea dosarului

    Examinarea raportului de evaluare externă, a deciziei, programelor și emiterea Ordinului de autorizare pentru funcționare provizorie, acreditare sau neacreditare programelor de formare profesională.

  • 3
    Pasul 3. Înregistrarea prestatorului

    Înregistrarea prestatorului de formare a adulților a căror programe de formare profesională continuă sunt autorizate pentru funcționare provizorie sau acreditate în Registrul electronic plasat pe pagina oficială a Ministerului (https://mec.gov.md/).

Ministerul Educației și Cercetării
buttons.more
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.