Cazier judiciar pentru persoanele fizice și juridice (de pe teritoriul RM)

Asigurarea drepturilor constituţionale privind accesul la informaţie a persoanelor fizice şi juridice, asigurarea executării actelor legislative şi normative, actelor interne ale MAI în vigoare privind prestarea serviciilor informaţionale autorităţilor administraţiei publice şi instituţiilor non-guvernamentale, persoanelor fizice şi juridice, prin eliberarea actelor juridice şi gestionarea evidenţelor respective. Acum poţi depune cererea pentru obţinerea cazierului judiciar şi online. Acceseaza serviciul e-Cazier de oriunde şi oricând, 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Este foarte simplu. Selectează butonul 'Solicită' din meniul de mai jos ca să te convingi!

Descrierea procesului de obținere a serviciului în cauză

 • 1
  Pasul 1: Depunerea solicitării

  Depunerea solicitării online pe portalul servicii.gov.md sau prin intermediul terminalelor de plată. Cererile pentru persoanele juridice se depun la sediul subdiviziunii, indicat pe pagina respectivă.

  Solicită

 • 2
  Pasul 2

  Pentru persoanele fizice: Achitarea serviciului prin MPay. Rechizitele necesare pentru achitarea serviciilor prestate persoanelor juridice: Denumirea băncii: Ministerul Finanţelor Trezoreria de Stat Cod bancar: TREZMD2X Cont bancar: 33114001 Cont IBAN MD90TRPAAA142310A00746AA Cod fiscal: 1013601000521

  Achită

 • 3
  Pasul 3

  Verificarea în back-office a cererilor și pregătirea cazierului.

 • 4
  Pasul 4

  Eliberarea certificatului către solicitant, cu conţinutul corespunzător la prezentarea solicitantului sau mandatarului acestuia la sediul emitentului sau inspectoratul de poliție teritorial.

Informația din această pagină este oferită de către Serviciul Tehnologii Informaționale. MAI. În cazul în care considerați că informația este incompletă sau incorectă, vă rugăm să contactați reprezentanțiiServiciul Tehnologii Informaționale. MAI
Serviciul Tehnologii Informaționale. MAI
Mai multe
Acest serviciu poate fi obținut prin Împuternicire de reprezentare
Crează o împuternicire
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.