Avizarea loturilor de carte intrate în țară cu titlu de ajutor umanitar

Avizarea loturilor de carte se face la cerere, în situaţiile în care acestea urmează a fi obiectul intrării în țară cu titlu de ajutor umanitar, efectuată de către o persoană juridică și/sau fizică. Ministerul Culturii autorizează introducerea în ţară a literaturii (beletristice, cognitive), altor produse editoriale în baza Legii nr.1491/2002 cu privire la ajutoarele umanitare acordate Republicii Moldova în temeiul Art. 221 alin. (2).

publicService.steps.title

  • 1
    Pasul 1. Depunerea demersului.

    Pentru a obține autorizarea loturilor de carte intrate în Republica Moldova, persoana juridică și/sau fizică trebuie să solicite din partea Ministerului Culturii un aviz, în baza unui demers la care se anexează documentele însoțitoare necesare (indicate la rubrica documente necesare pentru obținerea avizului), la adresa juridică și/sau e-mail indicată în rubrica adresa şi datele de contact ale prestatorului.

    docx
    docx
    docx
    docx

  • 2
    Pasul 2. Examinarea demersului și avizarea documentelor

    Examinarea demersului și avizarea documentelor însoțitoare necesare prezentate Ministerului Culturii. Avizarea se efectuează doar în baza demersului și prezentarea documentelor însoțitoare necesare.

  • 3
    Pasul 3. Eliberarea avizului

    Eliberarea avizului de către Ministerul Culturii

publicService.disclaimerMinisterul Culturii
publicService.categories.title
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.