Formularul privind stagiul de cotizare realizat pe teritoriul Republicii Moldova

Formularul privind confirmarea stagiului de cotizare realizat pe teritoriul Republicii Moldova se emite la solicitarea instituţiei competente pentru persoanele care au activat legal pe teritoriul Republicii Moldova.

Formularul se expediază în adresa instituţiei competente de pe teritoriul unuia dintre statele contractante la Acordul în domeniul securității sociale, la care Republica Moldova este parte, pentru totalizarea perioadelor de asigurare.

Persoana asigurată care a activat legal pe teritoriul unuia dintre statele contractante parte la Acord în domeniul securității sociale, la care Republica Moldova este parte, sau reprezentantul desemnat prin procură.

Lista Acordurilor bilaterale la care Republica Moldova este parte, poate fi vizualizată la linkul: https://cnas.gov.md/slidepageview.php?l=ro&idc=519&t=/Relatii-internationale/Acorduri-bilaterale

publicService.steps.title

  • 1
    Pasul 1. Depunerea cererii și a documentelor necesare

    Cererea se depune:

    1. Pe teritoriul Republicii Moldova:

    - la orice CTAS;

    - la aparatul central al CNAS.

    2. Peste hotarele Republicii Moldova - la Instituția competentă a statului contractant parte la Acord în domeniul securității sociale.

  • 2
    Pasul 2. Eliberarea formularului negociat între părți și expedierea acestuia în adresa instituției competente/autorității de pe teritoriul statului contractant

    Formularul se transmite în adresa instituției competente a statului contractant parte la Acord în domeniul securității sociale.

Casa Națională de Asigurări Sociale a Republicii Moldova
buttons.more
publicService.categories.title
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.