Confirmarea privind veniturile obținute în Republica Moldova de persoanele fizice cetățeni ai Republicii Moldova

Confirmarea privind veniturile obținute se eliberează persoanelor fizice cetățeni ai Republicii Moldova care solicită pentru a fi prezentate organelor abilitate. Confirmarea se eliberează pentru veniturile obținute aferente unei perioade fiscale - anul calendaristic închis, la încheierea căruia se determină venitul obținut de solicitant. Identificarea veniturilor obținute se va efectua conform informaţiei din Sistemul Informaţional al Serviciului Fiscal de Stat și documentele prezentate de contribuabil conform prevederilor Regulamentului privind eliberarea confirmării veniturilor obţinute în Republica Moldova de persoanele fizice cetăţeni ai Republicii Moldova, aprobat prin Ordinul SFS nr.344 din 13.09.2023.

publicService.steps.title

  • 1
    Pasul 1. Depunerea solicitării

    Solicitarea se depune:

    1) online prin autentificarea utilizatorului pe portalul guvernamental al cetăţeanului www.mcabinet.gov.md, accesând blocul de date „Situație fiscală”;

    2) la ghișeul SFS, Direcția de deservire fiscală.

    publicService.channels.2.title

  • 2
    Pasul 2. Examinarea cererii și a documentelor anexate

  • 3
    Pasul 3. Eliberarea confirmării

    Online: se descarcă certificatul în format electronic din Mcabinet; Fizic: Confirmarea va fi ridicată de la Direcția deservire fiscală unde a fost depusă cererea/ Direcția deservire contribuabili mari din cadrul Serviciului Fiscal de Stat.

publicService.disclaimerServiciul Fiscal de Stat
Serviciul Fiscal de Stat
buttons.more
publicService.categories.title
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.